____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Politiet har gang i en større aktion i Københavnsområdet lørdag aften. I Kokkedal er der blevet affyret flere skud, hvilket har ført til en række af dramatiske hændelser. Det bekræfter politiet over for bt.dk.

Foto: Se flere billeder på Localeyes

En mand blev ramt i foden af den byge af skud, der blev affyret i Kokkedal. Den skudramte mand formåede ved 'selvbestaltet hjælp' at komme til Rigshospitalet, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til bt.dk.

På Rigshospitalet opstod der ifølge Ekstrabladet.dk tumult, da politiet ankom stort set samtidig med den skudramte. Her forsøgte de at gribe ind og få personerne i privatbilen til stå stille. Ifølge avisens oplysninger blev mindst en person ramt med peberspray i den efterfølgende tumult, inden en ambulance fragtede en person ind på akutafdelingen.

Stort set samtidig måtte Nordsjællands Politi rykke ud til en episode med brændende biler i Lundtofte.

- Vi har fundet to brændende biler, men vi ved endnu ikke, om der er en sammenhæng mellem dem og skyderiet, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

To biler blev brændt af i Lundtofte kort efter skyderiet i Kokkedal lørdag aften.
To biler blev brændt af i Lundtofte kort efter skyderiet i Kokkedal lørdag aften.
Vis mere


Det er kun et døgns tid siden, at  ved Høje Gladsaxe. Også her blev bilen, der blev brugt af gerningsmændene brændt af kort efter.

- Vi kan endnu ikke sige, om der er en sammenhæng, men vi holder selvfølgelig alle døre åbne, siger Ole Hestbæk.


VED DU NOGET? HAR DU SET NOGET? HAR DU BILLEDER? KONTAKT BT.DK PÅ 1929@BT.DK