Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

På en børneafdeling på et af hovedstadens hospitaler ligger en 14-årig pige, der som 6-årig blev voldtaget af J. A. fra Esbjerg, der er tiltalt for en stribe pædofile overgreb på små børn, bl. a. sin egen datter. Det fortæller pigens mor til B.T.

- Jeg er så rasende, at det er godt, jeg ikke kan komme i nærheden af ham, for så havde jeg fået en voldsdom - mindst, siger pigens mor.

Kvinden har i årevis undret sig over, at hendes datter havde store problemer med temperamentet både derhjemme og i skolen. Hun mente, at der måtte være noget galt med hendes lille pige.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte B.T. på 1929@bt.dk eller klik HER

Forklaringen viste sig ganske rigtigt at sidde i hjernen. Ikke som en hjerneskade, men som et uhyggeligt minde, der hjemsøgte den uregerlige datter.

Voldtægten mod den lille pige skete i 2003 i Holeby på Lolland, hvor den 40-årige J. A. en overgang boede sammen med sin mor.

- Han var en god ven af min eksmand, da det skete. Han har både voldtaget hende oralt og for neden ad flere omgange. Om han har truet hende til at tie stille, ved jeg ikke, for hun har ikke talt så meget med os, som hun har med lægerne og politiet.

Hun vil ikke, siger den ulykkelige mor, der til dagligt arbejder med psykiatriske patienter i Københavns Kommune.

Grove trusler

Grove trusler om at slå ofrene og deres familier ihjel er ifølge det rædselsvækkende anklageskrift mod den 40-årige J. A. en fast bestanddel af hans kriminelle mønster.

Afsløringen af misbruget kom, da datteren sad med sin mor og så en nyhedsudsendelse om en anden pædofilsag for to måneder siden.

- Pludselig sad hun der i sofaen og fortalte, at hun også var blevet misbrugt. Hun fortalte, at hun og hendes lidt ældre stedsøster havde slået græs ovre hos J. A., dengang han boede på Lolland, og at han havde forsøgt at voldtage dem begge. Den store fik slået fra sig, så han opgav, men hun var ikke stærk nok..

Forbrydelsen er ikke en del af det 27 punkter lange anklageskrift, der omhandler overgreb på ni børn over 23 år, som manden angiveligt har begået.

Årsagen er, at sagen først så dagens lys for et par måneder siden, men efterforskningsleder Bent Thuesen fra Syd og Sønderjyllands Politi kender udmærket til sagen.

- Vi fik kendskab til den så sent, at vi skulle have forsinket retssagen yderligere, hvis vi skulle have nået at få den med i anklageskriftet. Den må komme til senere, siger han til B.T.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte B.T. på 1929@bt.dk eller klik HER

Andre læser også