Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tidligere europamester i boksning Lars Lund Jensens ekskæreste vidnede torsdag i retssagen mod ham.

Og det var langt fra et flatterende vidneudsagn, kvinden fortalte til retten, mens 49-årige Lars Lund Jensen måtte lytte med via en højtaler i et tilstødende lokale, skriver hsfo.dk.

Offeret for hans bersærkergang ønskede ikke at møde ham ansigt til ansigt i retten.

Den 40-årige kvinde forklarede, at Lars Lund Jensen sidste år opsøgte hende på hjemme adressen i Lund og overfaldt hende.

Læs også:

Angiveligt gik han reelt amok og sparkede og slog hende uophørligt. Han rev hende i håret ud på et badeværelse, hvor han lænkede hende til et vandrør, mens han ufortrødent fortsatte mishandlingen.

Blandt andet skal han have truet med at brænde hende ihjel.

Senere blev kvinden slæbt ud i Lars Lund Jensens bil, hvor han lænkede hende til ratstammen, mens han kørte rundt i området. Han skal også have truet hende med en kniv og ridset hende på halsen.

Da Lars Lund Jensen i går selv forklarede sig ved retten i Horsens, erkendte han, at han havde stukket eksen 'nogle lussinger' og at han kortvarigt havde lænket hende til rattet, så hun ikke stak af, 'mens de snakkede'.

Han nægtede sig skyldig i både vold og frihedsberøvelse.

Det er dog langt fra første gang, at den tidligere europamester i let-mellemvægt har forgrebet sig på sine ekskærester. Han er flere gange tidligere dømt for vold mod sine tidligere kærester. Han er også tidligere dømt for voldtægt mod en kvindelig bofælle.

Hele fem voldsdomme, to domme for voldtægtsforsøg og en enkelt dom for fuldbyrdet voldtægt , har den 49-årige tidligere topbokser på samvittigheden.

Anklagemyndigheden vil denne gang have ham idømt forvaring på ubestemt tid. 

Andre læser også