Lyt til artiklen
Lørdag slog en røver til mod kiosken i Føtex i Viby Centeret. Allerede søndag var han på spil igen i den samme kiosk, og Østjyllands Politi beder nu om hjælp til at få identificeret røveren.

Da gerningsmanden slog til lørdag omkring klokken 16, truede han ekspedienten med en knivlignende genstand og sagde på dansk 'tøm kassen.' Han fik udleveret et kontant pengeløb, inden han løb ud på Skanderborgvej og forsvandt i ukendt retning.

Østjyllands Politi formoder på baggrund af signalementet, at det var den samme gerningsmand, der søndag klokken 14.19, røvede kiosken igen. Denne gang løftede han op i trøjen og fremviste et formodet våben, inden han endnu en gang fik udleveret et kontant beløb.

Denne gang forsvandt han ad udgangen mod Viby Ringvej og derfra i ukendt retning.

Gerningsmanden beskrives som en udenlandsk mand med mellemøstligt udseende. Han formodes at være mellem 30 og 35 år og omkring 175 centimeter høj. Han beskrives som almindelig af bygning, og han har sort hår med voks, tydelige bakkenbarter og skægstubbe.

Under lørdagens røveri var han iført en grålig habitlignende jakke med sorte lapper på ærmerne, lyseblå tshirt, mørke bukser og sorte sko.

Søndag var han iført en mørkeblå eller sort jakke, en lilla tshirt og sorte bukser, og med sig havde en hvid plastikpose.

Politiet har frigivet overvågningsbilleder af manden i håb om hjælp fra offentligheden. Har man oplysninger om den flittige røver, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.