Politiet har meget få spor at gå efter i sagen om den 21-årige Cem Aydin, der torsdag aften kl. 22:30 blev banket ihjel af et tæskehold ved hans bopæl på Kong Georgs Vej 112 på Frederiksberg.

Over for bt.dk bekræfter drabchef Jens Møller, at politiet stadig er på bar bund og ikke har noget konkret motiv.

- Vi undersøger alle motiver. Når der er tale om en udlænding, kigger vi altid på, om det kunne være æresrelateret. Men jeg har intet belæg for at sige, at det er det, der er tale om, lyder det fra Jens Møller.

Ifølge eb.dk florerer der rygter i miljøet om, at drabet kan være æresrelateret på grund af et forhold, som den 21-årige har haft til en marokkansk kvinde.

- Vi har også hørt dette og derfor er det naturligvis også noget, vi kigger på, siger Jens Møller til bt.dk.

Siden i går har politiet fået 10 henvendelser, som undersøges nærmere. Men Jens Møller opfordrer stadig eventuelle vidner til at kontakte politiet.

- Vi er stadig meget interesset i at tale med personer, der ved noget om sagen. Især personer, der har set de to biler, som overfaldsmændende flygtede i.

Der er tale om en sølvfarvet BMW E46 fra 3-serien og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo fra 200-2005.

Vidner har forklaret, at gerningsmændene ventede på deres offer.

Det fortæller Hans Erik Raben fra Københavns Politis drabsafdeling til bt.dk

- Det kunne tyde på, at det ikke var en spontan handling. Gerningsmændene har måske ligget på lur.

VED DU NOGET I SAGEN SÅ KONTAKT B.T. PÅ 1929@BT.DKLÆS OGSÅ:


- Men vi arbejder stadig meget bredt og har ingen egentlige tip, så det er stadig teorier og gisninger, vi går efter, siger Hans Erik Raben og fortæller, at opgaven nu bliver at interviewe offerets familie og venner, der i sagens natur er stærkt påvirkede af tragedien.

- Nu skal vi have fastlagt hans færden og fundet ud af, om han var uvenner med nogen.

Politiet ved, at Cem Aydin var på vej hjem fra en adresse Nørrebro, da han blev overfaldet.

Men motivet mangler.

Den unge mand boede hos sine forældre og havde fast arbejde. Han er i forvejen kendt af politiet for et par mindre overtrædelser, men beskrives af sine venner som en person, der ikke skabte problemer i kvarteret – snarere det modsatte.

Raben siger, at det tyder på, at tæskeholdet, der overfaldt, Cem Aydin, havde ligget på lur og ventet på offeret. Det er uklart, hvor mange gerningsmænd, der var, men nogle meldinger går på mellem 8-10 personer, der er mellem 18 og 24 år gamle. Nogle af dem bar skimasker og hætter.

De flygtede herefter i to biler. Den ene en hvid eller lysegrå Ford Mondeo årgang 2000 – 2005, den anden bil en sølvgrå BMW i 3 serien fra årgang 2001 og frem. Begge biler kørte fra gerningsstedet i retning mod Nordre Fasanvej.

Der skal afholdes ligsyn på mandag kl. 10, hvor det skal fastslås, hvad Cem Aydin døde af. Men det ligger fast, at den unge mand var offer for stump vold.

- Vi har fra første færd haft en retsmediciner til at kigge på ham. Her er det konstateret, at han har voldsomme læsioner i hovedet, og det kan både stamme fra trampen, slagvåben og lignende, siger Hans Erik Raben, der opfordrer personer med kendskab til sagen om at henvende sig til Københavns Politi for at hjælpe med efterforskningen. Det gælder både informationer om gerningsmændene, hvad motivet kan være og informationer om de to flugtbiler.

VED DU NOGET I SAGEN SÅ KONTAKT B.T. PÅ 1929@BT.DK