Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Københavns Politi har endelig fundet den kvindelige cyklist man mente kunne være et centralt vidne i drabssagen, hvor 21-årige Cem Aydin blev tæsket ihjel uden for sit hjem på Frederiksberg

- Det er vist mig i leder efter, sagde den efterlyste kvindelige cyklist, søndag aften ved 19-tiden, da hun endelig ringede til politiet efter at have været efterlyst i flere dage.

Senere på aftenen tog hun dog ikke den telefon, hun havde opgivet nummeret på til Politiet.

Det lykkedes dog for efterforskningsleder Hans Erik Raben at komme i forbindelse med hende her til morgen.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:


Desværre lader det ikke til, at hun ved så meget, som man havde håbet.

Andre vidner havde berettet, at den kvindelige cyklist nær var blevet kørt ned af en sølvgrå bil kort efter gerningstidspunktet i området lige ved Kong Georgsvej, hvor 21-årige Cem Aydin blev dræbt.

Vidnerne og politiet mente, at der kunne være tale om den formodede flugtbil, en sølvgrå Ford Mondeo.

LÆS OGSÅ:

Beklageligvis var den sølvgrå bil ikke en Ford Mondeo, men derimod en Peugeot 206, og føreren var ikke gerningsmand, men derimod identisk med den mand, som anmeldte overfaldet, og som kort forinden var blevet afhørt af politiet, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse her til formiddag.

Drabsafdelingen har modtaget ikke færre end 75 henvendelser fra borgere, der tror og håber, at de har oplysninger der kan være til gavn for sagen.

Andre læser også