Den 16-årige pige, der i nat faldt ned fra tredje sal og mistede livet på Amager, døde med stor sandsynlighed som følge af et tragisk uheld.

Sådan lyder konklusionen, efter Københavns Politi hele dagen har efterforsket dødsfaldet.

- Ud fra de ting vi finder på stedet, og ud fra de forklaringer, som vi får fra vidner og tilstedeværende i lejligheden, er der formentlig tale om en meget tragisk ulykke, siger Efterforskningsleder ved Københavns Politi Tommy Keil til bt.dk

Han forklarer, hvordan der i nattens løb har været fest i lejligheden, og at politiet allerede anholdt tre unge mennesker, da de kom frem i morges. De unge, der er jævnaldrende med den afdøde pige, er dog løsladt igen.

- Der var stadigvæk tre unge mennesker i lejligheden, da vi kom frem, og de blev anholdt. De har så været afhørt dagen igennem og bliver løsladt nu. Vi fortsætter selvfølgelig efterforskningen for at forløbet fuldstændig klarlagt, for der jo selvfølgelig nogle ting, vi skal have styr på. Men indtil videre peger vores efterforskning mod, der er tale om en tragisk ulykke, siger Tommy Keil til bt.dk.

Flere medier kunne tidligere på dagen berette, at den 16-årige pige var nøgen, da ambulancefolk i morges kørte hende væk. Den oplysning afviser Tommy Keil dog blankt:

- Jeg ved ikke, hvor medierne har den oplysning fra, men hun havde tøj på, da hun blev fundet. Hvor meget og hvad, det vil jeg ikke ind på. Specielt ikke nu når det peger mod en ulykke, siger Tommy Keil til bt.dk.