Intet tyder på, at Amin Skov blev overfaldet, før der opstod brand på restaurant Vejlegården i nat.

Det fortæller Brian Voss Olsen, chef for specialefterforskningsenheden, Sydøstjyllands Politi, til bt.dk.

- Lige nøjagtigt den del om, at der skal være tale om overfald, det har vi absolut intet pt., der underbygger. Det er vigtigt for os at sige - også for at kunne styre den her sindsstemning, der er rundt omkring. Vi har intet, der kan underbygge det, siger Brian Voss Olsen.

Amin Skov blev i nat fundet bevidstløs og forslået ude foran Restaurant Vejlegården, efter han var sprunget ud af et vindue pga. en brand. Amin Skov har selv forklaret, at han sad og lavede regnskaber, og at han på et tidspunkt i løbet af natten gik ud for at hente en cola. Herefter husker han intet, før han vågner op i en brændende lejlighed - og i panik hopper ud af vinduet.

Det pludselige blackout har givet anledning til spekulationer om et overfald, men det er altså ikke belæg for at fastslå - endnu.

- Vi finder ham dernede, og vi undersøger den her brand, og vi efterforsker simpelthen så bredt som overhovedet muligt i den her sag. Men jeg tror, at man skal passe rigtig meget på med netop at skrive noget om overfald for eksempel, for det har vi intet, der kan underbygge, fastslår Brian Voss Olsen over for bt.dk, og fortsætter:

- Vi har behov for ro til efterforskningen lige nu i den her sag. Vi har været meget konkrete i forhold til det faktuelle, derudover har vi meget brug for ro til at efterforske.