En mand røvede her til aften Holte Kiosk på Kongevejen 327 i Holte bevæbnet med en pistol. I København efterforsker man netop nu tre røverier, der skete i et interval på knap en time.

I Holte indfandt røveren sig i Holte Kiosk på Kongevejen 327 i Holte kl. 20.17, bevæbnet med en pistol.

- Manden kommer ind i kiosken klædt i sort tøj og truede sig til et p.t. ukendt beløb med en sort pistol, fortæller vagtchefen hos Nordsjællands Politi.

Efter røveriet flygtede han fra kiosken til fods mod Dronninggårds Allé. Manden beskrives som ca. 185 cm. høj og almindelig af bygning.

I København efterforsker de tre røverier, der skete med kort tids mellemrum her til aften. I Lidl på Finsensvej på Frederiksberg forsøgte to mænd kl. 19.41 at true sig til penge med en pistol og en svensknøgle. De fik dog intet udbytte. En person er tilbageholdt af personale, og den anden er undløbet.

Derudover er også en tips og trav cafe i Dybbølsgade på Vesterbro og legetøjsforretningen BR i butikscentret Spinderiet i Valby blevet udsat for røveri.

Ved røveriet på Vesterbro kl. 19.59 truede gerningsmanden med en kniv og peberspray og undløb med penge og cigaretter, mens en gerningsmand løb med et større beløb fra BR i Valby kl. 20.27, efter han havde truet med en pistol. Togene blev kortvarigt standset efter røveriet.