Han blev tæsket ihjel på Frederiksberg af ukendte gerningsmænd. Torsdag eftermiddag blev 21-årige Cem Aydin begravet.

Cem Aydin blev torsdag eftermiddag sænket ned i jorden, på det sted der bliver hans sidste hvile. Den nærmeste familie smed jord på kisten mens tårer fik frit løb og højlydt gråd brød tavsheden.

SE BILLEDERNE:

Cem

Under jordpåkastelsen fremsagde en imam forskellige vers ved kisten.

- Cem var en god dreng. Jeg håber han er et bedre sted. Det er vildt at politiet ikke ved noget, sagde en ven af Cem til bt.dk's reporter.

LÆS OGSÅ: 

Familie og venner fulgte efter rustvognen fra mindehøjtideligheden på Kong Georgs Vej og ud til Vestre Kirkegård, hvor begravelsen fandt sted.

Mindehøjtidelighed

Allerede inden begivenheden på Vestre Kirkegård var der mindehøjtidelighed for Cem.

Familie, venner og bekendte samlede sig torsdag ved middagstid på det sted, hvor 21-årige Cem Aydin på brutal vis blev tæsket ihjel.

Den store gruppe var samlet for i fællesskab at sige et sidste farvel til Cem Aydin, der blev tævet ihjel tæt på sin bopæl ved Kong Georgs Vej på Frederiksberg i København for 14 dage siden.

Op mod 300 mennesker unge som gamle var samlet, og de stod i små grupper ud for det sted, hvor Cem blev myrdet. Et lille område var spækket med lys, blomster og breve til Cem Aydin. Flere af de tilstedeværende græd højlydt, og det var tydeligt at de er i sorg. Hele gaden emmede af en trykket stemning. De fleste af de fremmødte tog med til Vestre Kirkegård.

Rustvognen med Cems lig kom forbi stedet, hvor de var samlet, noget man ellers ikke normalt ser i den muslimske tro:

- Han bliver kørt forbi for at give en sidste hilsen til folk, og det er lidt uortodokst, for ifølge den muslimske tradition skal han køres direkte til gravpladsen, fortæller en pårørende på stedet til bt.dk.

Da bilen ankom stimlede folk sammen omkring den, og en imam talte til folket på tyrkisk:

- Tilgiver I hans synder?

Det gentog han tre gange og den store gruppe råbte i fællesskab - ja.

En nabo til Cem var stadig meget berørt over det tragiske drab:

- Det er meget chokerende, det, der er sket. Jeg kan ikke forstå, at de stadig ikke har fundet dem, der har gjort det, siger han.

LÆS OGSÅ: 

Cem Aydin blev overfaldet torsdag den 19. januar om aftenen efter en tur i byen. Et vidne slog alarm kl. 23:17, og Cem Aydin blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter med svære hovedlæsioner. Et døgn efter overfaldet valgte familien at slukke for hans respirator.

LÆS OGSÅ: