Tre unge mænd har mistet livet i en voldsom ulykke i nærheden af Bjerringbro, hvor deres bil brød i brand.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En bilulykke på Hagenstrupvej øst for Bjerringbro kostede tidligt søndag morgen tre unge mennesker livet, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet fik meldingen om ulykken kl. 04.40. Det var en fjerde passager i bilen, som det lykkedes at slå alarm på sin mobiltelefon trods sine kvæstelser.

- En personbil med fire unge mænd fra lokalområdet kørte af vejen i en svag venstrekurve og påkørte et vejtræ, fortæller vagtchef Bo Christensen fra Politigården i Aarhus.

Efter at føreren af bilen mistede herredømmet over køretøjet, brød bilen i brand. Politiet ved ikke, om mændene omkom i sammenstødet eller i den efterfølgende brand. Bilen udbrændte. De tre mænd, der omkom, var henholdsvis 19, 21 og 26 år.
 
Den fjerde mand i bilen er 19 år. Han kørte ikke bilen. Ved uheldet er han enten blevet kastet ud af bilen eller har selv formået at redde sig ud. Politiet har endnu ikke afhørt ham, da han stadig behandles på skadestuen.

Politiet venter nu på bl.a. tekniske undersøgelser fra bilinspektører på ulykkesstedet, der vil kunne sige, hvor stærkt bilen kørte på ulykkestidspunktet, og svar på blodprøver, der skal vise, om ulykken skyldtes spirituskørsel.

- Det kan vi ikke konkludere noget om endnu. Men det er selvfølgelig en del af vores undersøgelser, siger Bo Christensen.

Vejen, hvor ulykken skete, har ifølge beboere været ramt af stribevis af uheld i årenes løb.

- Det er et rigtig grimt sving, og det er en forfærdelig sag, siger Bodil Nørgaard, der bor klods op ad ulykkesstedet, til ekstrabladet.dk.

- I de 16 år, vi har boet her, har der været omkring 25 ulykker på de 200-300 meter. Men kun et par stykker har været med personskade. Det er så frygteligt, det der er sket, supplerer hendes mand.

Ifølge netavisen Stiften.dk havde de unge mænd været til fødselsdagsfest i Bjerringbro. Og det var på vej hjem fra denne fest, ulykken skete.

Ifølge bt.dk's reporter på stedet ligner det, at bilen nærmest er kørt lige ud ved svinget i stedet for at dreje, og der er tydelige spor efter, at der efterfølgende har været en antænding at dømme på det påkørte træ og på selve ulykkesstedet.

Søndag eftermiddag er der mødt flere sørgende pårørende op på stedet, og der lagt mange blomster og tændt stearinlys. Der er sat tre trækors i vejkanten - et for hver af de dræbte - med ordene 'Hvil i fred'.

Mange af de pårørende græder ved stedet og trøster hinanden, og politiet fortæller bt.dk, at der har været mange fremmødte hele søndagen igennem.