De øvrige beboere i en opgang i Brønshøj sov tungt, da en 22-årig mand blev dræbt af knivstik tidligt tirsdag morgen.

»Jeg sov tungt og har intet hørt, men vågnede ved politiets blå blink uden for vinduerne,« fortæller en beboer til BT.

Politiets centrale efterforskningsleder, Rene Jensen, fortæller, at politiet blev tilkaldt til lejligheden på Glumsøvej i Brønshøj kl. 4:30 tirsdag morgen.

En ung mand på 22 år var blev stukket med kniv, og han blev kørt på hospitalet, hvor han efterfølgende blev erklæret død.

I lejligheden blev tre personer anholdt, og dem har politiet brugt det meste af 2. juledag på at afhøre.

»De kunne ikke redegøre præcist for deres rolle i sagen, men efter grundige afhøringer og en del anden efterforskning, kunne vi køre ud og anholde en 18 årig mand på en anden adresse. Han er nu sigtet for manddrab,« fortæller Rene Jensen.

Der skulle angiveligt ikke være tale om noget banderelateret, men alene uoverensstemmelser mellem venner. Men alle brikker er ikke klarlagt endnu, så derfor holder politiet fortsat viden tilbage.

Både offeret og den sigtede er fra København.

En af de andre beboere i opgangen kom hjem kort før midnat i går aftes, og han lagde ikke mærke til noget særligt, da han kom hjem.

Han gik i seng, og sov som en sten. Men hans kone vågnede ved usædvanlig høj støj i opgangen ved 2.30-3.00-tiden. Og da familien skulle på gaden om morgenen, kunne de se, at hoveddøren var slået i stykker.

Manden fortæller, at der er installeret dørtelefoner, hvor man kan se, hvem der ringer på døren, inden man åbner oppe fra lejligheden.

Den sigtede 18-årige nægter sig skyldig i drab. Han blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Grundlovsforhøret afslørede også, at den 22-årige er blevet dræbt af et enkelt knivstik.