Østjyllands Politi efterlyser to mænd og en kvinde, da deres pårørende er bekymrede for dem.

De efterlyste er parret Kirsten Kragh og Jørgen Kragh samt sønnen Lars Kragh.

Kirsten og Jørgen Kragh er henholdsvis 69 og 74 år og kommer fra Låsby, mens Lars Kragh på 42 år bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Udover de tre efterlyses Kirsten og Jørgen Kraghs bil, en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671. Politiet har oplysninger om, at bilen er set ved 10-tiden lørdag i Nordjylland ved Limfjordstunnelen.

Østjyllands Politi har som led i efterforskningen været ude på de efterlystes adresser, men det har ikke ført til, at hverken de pårørende eller politiet er kommet tættere på, hvor de efterlyste er, forklarer politiinspektør ved Østjyllands Politi Jan Andersen til BT.

»Når vi ved, at bilen er set i Nordjylland, kan det være, at man kører rundt deroppe - og så vil vi gerne have offentligheden til at hjælpe os,« siger han.

Hvad er det, der har udløst den bekymring, der har ført til, at I efterlyser de tre personer?

»Det er en familie, der normalt er i meget tæt kontakt med hinanden. Nu er der nogle familiemedlemmer, som ikke har hørt fra dem siden torsdag, og det er usædvanligt i deres familie. Det er det usædvanlige, sammenholdt med vores efterforskning og de pårørendes bekymring, der gør, at vi udsender denne efterlysning,« siger Jan Andersen, der oplyser, at de pårørende er 'ret tæt på'.

Er der frygt for, at der er sket en forbrydelse?

»Det er ikke der, vi er endnu. Vi håber, at der er nogle, der kan hjælpe os med at finde dem. Det eneste vi gerne vil have er, at man ringer til os, hvis man ser dem.«

Ved I om de tre personer er sammen?

»Det ved vi faktisk ikke, for på billedet (et overvågningsbillede fra Limfjordstunnelen, red.) kan vi ikke se, hvor mange der er i bilen - eller hvem der kører den,« siger Jan Andersen.

Han opfordrer vidner til, 'hellere at ringe en gang for meget end en gang for lidt'.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.

Her ses Kirsten Kragh.
Her ses Kirsten Kragh. Foto: Politi
Vis mere