Selvom rædselshuset er revet ned, forældrene har fået deres straf, og Martin for længst er begyndt i skole og forsøger at få et normalt liv, er Brønderslev-sagen ikke forbi.

Umiddelbart efter domsafsigelsen valgte både 42-årige Harry Antoft Larsen og 37-årige Tina Eva Jensen at anke deres dom på henholdvis forvaring på ubestemt tid og fire års fængsel, hvilket betyder, at sagen nu skal i landsretten.

Og det ærgrer parrets ældste søn, 19-årige Martin, som efter domsafsigelsen tog med B. T. tilbage til rædselshuset i Serritslev ved Brønderslev, hvor hans søskende gennem flere år blev udsat for vanrøgt, vold, mishandling og voldtægt.

SE BILLEDERNE: Her krammer mor og søn efter dommen

- Nu skal det hele til at begynde forfra . Jeg havde håbet, at der kom en afslutning på det i dag, men det gjorde der desværre ikke, siger Martin med rolig stemme til B. T. s journalist, mens han står med solbriller for øjnene og hænderne i lommerne.

Men bag facaden kan man tydeligt mærke, at det er en berørt dreng, der beskriver, hvordan det er at se sin mor få fire års fængsel.

Hvordan har retssagen påvirket dig?

- Det har været hårdt. Jeg har været ukoncentreret i skolen. Jeg havde jo et lille håb om, at min mor kom med hjem i dag, men det kunne hun ikke. Martin vil ikke kommentere forældrenes straf, men fortæller, at det var svært at se sin mor sidde på anklagebænken.

- Jeg synes, det var fair nok, at min mor blev dømt, men jeg synes, det var alt for hård en straf, for hun havde jo ikke gjort noget, hvilken straffen jo også viste, forklarer han.