Sydsjællands og Lolland-Falsters politi arbejder ud fra en teori om, at dobbeltdrabet, der skete tirsdag formiddag på Hylleholtvej i Fakse Ladeplads, formentlig er en familietragedie.

- Meget tyder på, at det er en familietragedie, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til bt.dk.

Ifølge bt.dks oplysninger drejer det sig om en mand, der har skudt sin ekskæreste i sin fars hjem, hvilket politiet ikke vil bekræfte. 

Han fortæller desuden, at de to dræbte personer - en mand og en kvinde - ikke er helt unge. Men han vil ikke siger yderligere inden de dræbtes identitet er helt klarlagt. 

Vicepolitiinspektøren bekræfter, at der er fundet et våben på gerningsstedet. Men om det er gerningsvåbnet, vil han ikke bekræfte. 

Selvom det tidligere er kommet frem, at der skulle være en anholdt i sagen, så afkræfter Søren Ravn-NIelsen dette.

- Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, men jeg kan sige, at der ikke er nogen anholdte i sagen, siger han.

Ifølge bt.dks oplysninger er Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi allerede nu stort set sikker på, hvad der er sket i forbindelse med det skyderi, der fandt sted tidligere på formiddagen på Hylleholtvej i Fakse Ladeplads.

Politiet er også ganske sikker på, hvem gerningsmanden er. Men vil endnu ikke bekræfte hændelsesforløbet.

Bt.dks reporter på stedet fortæller, at to personer - en mand og en kvinde, kort efter kl. 15 kom til gerningsstedet. De var grådkvalte og meget chokerede.

De ønskede ikke at udtale sig til bt.dks reporter, hvor de efter en kort afhøring forlod gerningsstedet.

Det politiet kan bekræfte er, at da politiet kom ud til adressen på Hylleholtvej fandt de to personer, der begge var dræbt af skud, en mand og en kvinde, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet er massivt repræsenteret på stedet, der er afspærret. Retsmedicinere er ankommet til stedet, hvor de er gået med at lave tekniske undersøgelser på det lig, som ligger foran husets hoveddør under et hvidt lagen.

Ifølge ekstrabladet.dk skulle der være tale om en sørgelig familietragedie.

Det er angiveligt en 'helt almindelig familie', der bor i huset. Ejeren af huset beskrives som en 'flink og rar mand', der er far til to voksne døtre. Ejeren af huset er set komme ud af huset sammen med politiet. Han var iført et lagen.