Det er dagen derpå i den lille landsby vest for Aarhus, hvor en mand lørdag gik amok, idet han forsøgte at dræbe sin kone, inden han tog sit eget liv.

Klik her for at se mere tv fra Localeyes

Sneen ligger blidt omkring husene, hestene er flere steder sat ud på markerne, og flere beboere er ude at nyde de smukke omgivelser i den lille rolige og naturskønne by, hvis navn BT har valgt ikke at bringe af hensyn til den berørte familie i det lille lokalsamfund.

Der er med andre ord ikke meget, der vidner om det blodige drama, der udspillede sig i et af byens huse, da Østjyllands Politi lørdag morgen klokken 4.47 modtog et alarmopkald.

»På stedet fandt man husets 61-årige mandlige beboer død og den 57-årige kvindelige beboer hårdt såret. Politiets tekniske undersøgelser har vist, at der er tale om en familietragedie, og at manden har forsøgt at slå hustruen ihjel og derefter har taget sit eget liv, lød det lørdag i en pressemeddelse fra politiet.

Mens kvinden heldigvis nu er udenfor livsfare, har landsbyens beboere stadig svært ved at forstå, at en tilsyneladende helt normalt mand, hvordan finde på at gøre noget så voldsomt.

»Jeg er totalt rystet. Alle kender jo alle, og vi er simpelthen alle sammen så chokerede over, at han kunne finde på sådan noget. Og så lige her af alle steder, hvor der er så fredeligt. Det kommer virkelig tæt på må jeg sige, og jeg er bare glade for, at hun ser ud til at overleve,« siger en kvinde, som bor et par hundrede meter fra huset, hvor dramaet fandt sted. Hendes navn er redaktionen bekendt.

Hun forklarer, at den nu afdøde 61-årige mand, havde gået hjemme nogle måneder, inden lørdagens drabsforsøg på sin hustru.

»Vi aner ikke, hvad der kan være sket, men han må virkelig have haft det skidt,« siger hun.

Den 61-årige drev ifølge BT en entrepenørvirksomhed.

Huset, hvor drabsforsøget og selvmordet fandt sted, ligger for enden af en lille grusvej. Her ligger der endnu et hus, hvor man derfor havde en del med den berørte familien at gøre.

»De har boet her siden 1983, mens jeg har boet her siden 1988, og vores børn så hinanden en del. Det er ikke til at forstå, og vi er lige så chokerede over det, som alle andre. De virkede jo som nogle helt almindelige søde mennesker, og han var da en stille og rolig fyr,« siger naboen.

»Så jeg opdagede først, at der var noget galt, da der var en masse politibiler på vores grusvej. Betjentene ville dog ikke sige noget om, hvad der var sket, så jeg hørte det i Nyhederne, siger naboen, der nu sender sin varmeste medfølelelse til de efterladte.

»Vi krydsede jo fingre for, at hun skulle klare den, og nu ser det heldigvis til, at hun er udenfor livsfare. Det er jeg virkelig glad for, for den her familie har virkelig brug for hinanden i den svære tid, der nu kommer,« siger han.

Politiet har ikke oplyst noget om årsagen til den 61-åriges drabelige handlinger.