En bilist mistede tirsdag aften kontrollen over sin bil i Albertslund og påkørte to tilfældigt forbipasserende søstre på fortovet.

- Det er en BMW, der kører ad Albertslundvej mod nord, og ud for vædderes kvarter mister han af ukendte årsager herredømmet over bilen. Der kan være noget med en anden bil, men det ved vi ikke rigtigt. Han ryger op på fortovet og påkører to søstre på 14 og 16, der bor i lokalområdet.

- Den ældste er nu bragt til Rigshospitalets Traumecenter - tilsyneladende ikke med alvorlige kvæstelser, den anden er kørt på Glostrup Hospital. Hun er umiddelbart lettere tilskadekommet, siger Peter Grønbæk, vagtchef hos Vestegnens Politi, til bt.dk

Politiet er nu massivt til stede i området, hvor de forsøger at fange billisten, der kort efter ulykken stak af fra stedet.

- Føreren stikker simpelthen af fra ulykkesstedet. Vi har ingen vidner pt. Vi leder, men føreren har vi ikke fået noget signalement af. Bilen er en sort BMW 320. Vi er nu i området og arbejder primært på sporsikring på stedet, bilen og andre ting, siger Peter Grønbæk.