En række kendte går nu sammen om at melde Aller Media til politiet i kølvandet på afsløringen af Se og Hørs arbejdsmetoder.

Rigmor Zobel, hendes mand Jesper Ravn, komiker Casper Christensen, skuespiller Iben Hjejle, tv-vært Pelle Hvenegaard og skuespiller Mads Mikkelsen går nu sammen om at melde Aller Media til politiet.

Det sker efter, at det er kommet frem, at de alle befandt sig på den liste af kendte, som Se og Hørs kreditkort-kilde overvågede under sit arbejde for PBS, det nuværende Nets.

- Det er min opfattelse, at der med det i pressen seneste fremførte sammenholdt med mine klienters oplysninger om de episoder, de hver i sær har været i gennem, er sket en overtrædelse af en række love; herunder medieansvarsloven, persondataloven og straffeloven, hvorfor jeg på vegne mine klienter Iben Hjejle, Casper Christensen, Rigmor Zobel, Jesper Ravn, Pelle Hvenegaard og Mads Mikkelsen har valgt at indgive en politianmeldelse, oplyser advokat Brian Werner Larsen fra Lex Advokater til BT.

Anmeldelsen går ikke kun på Se og Hør, men hele Aller Media, hvor det overordnede ansvar hviler på administrerende direktør Pål Thore Krosby.

Allerede mandag valgte De Radikales Morten Helveg Petersen at anmelde Se og Hør, efter det kom frem, at Se og Hør i 2008 skrev, at politikeren Morten var på statsbetalt elskovsferie. På baggrund af oplysninger fra den såkaldte tys-tys-kilde.

Fredag kan BT også fortælle, at Janni Spies og hendes datter Michala Kjær har hyret topadvokaten John Korsø Jensen i forbindelse med Se og Hør-sagen.