Lyt til artiklen
Da Oddset-Janni - alias Janni Christensen - onsdag formiddag mødte op i Østre Landsret for at tage hul på sin ankesag, havde hun støtte fra sin nye kæreste, milliardæren, Karsten Ree.

- Jeg er her for at støtte Janni i dag. Vi lægger jo ikke skjul på, at vi er kæreste, sagde erhvervsmanden til bt.dk's udsendte, før han gik ind i retslokalet.

Oddset-Janni er tiltalt - og i Byretten dømt - for at have narret penge fra en ældre syg mand. Janne Christensen ankede sagen, men den bekymrer tilsyneladende ikke Kasten Ree. Han er overbevist om sin nye kærestes uskyld. 

Selv om sagen handler om udnyttelse af en ældre mand med formue, er han ikke selv bekymret for at blive udnyttet.- Sådan er Janni slet ikke. Mine omgivelser har været lidt bekymrede for mig, og jeg havde da sikkert heller ikke mødt Janni, hvis jeg var en cykelsmed, der skyldte i skat, men Janni ville da ikke udnytte mig. Jeg tror, at Erik (den afdøde formuende mand, red.) selv har bedt om hendes selskab og selv har ønsket at give og dele ud af gaver, penge og rejser, sagde han.

Karsten Ree står klar til støtte Janni - også selv om hun skulle ende med også at blive dømt skyldig i Landsretten.

- Jeg vil holde ved Janni, selvom hun kommer i fængsel, understregede han.

Ree føler sig overbevist om, at den ældre afdøde mand, som er den forurettede i straffesagen, selv har ønsket at dele ud af sine penge.

- Det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Jeg er jo også en ældre herre og bruger meget energi på at finde ud af, hvordan jeg undgår, at min formue forsvinder i arveafgifter. Hvis jeg skal vælge mellem det, og at brænde dem af selv på venner og familie, eller hvad der nu passer mig, vil jeg da hellere det, sagde Karsten Ree.