Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lige siden hans tilfangetagen sidste år har identiteten på den såkaldte Amagermand været beskyttet af et navneforbud. Det er nu hævet.

Marcel Lychau Hansen er Amagermanden rigtige navn.

I første omgang kærede Marcel Lychau Hansens advokat Jakob Lund Poulsen ophævelsen til landsretten, men det trak advokaten senere tilbage. Og derfor er identiteten på Amagermanden nu offentlig tilgængelig.

- Jeg kan bekræfte, at vi har trukket kæren tilbage, siger Jakob Lund Poulsen til bt.dk.

- Umiddelbart kommer det ikke til at betyde noget for vores forsvar. Og jeg har ingen kommentar til til hvordan han har det, siger Jakob Lund Poulsen.

Nogen begrundelse for at frivilligt at lade masken falde, ville han ikke ud med. Og det kommer da også som en overraskelse for i hvert fald én særdeles central spiller i den store sag.

KENDER DU AMAGERMANDEN? TIP B.T. HER

- Det har jeg simpelthen ikke hørt noget om, siger en noget overrasket drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, til bt.dk.

- Hvis det er tilfældet, så må jeg sige, at det kommer som en overraskelse. Men jeg skal da ikke afvise det, for sagen er jo overgået fra os til statsadvokaturen... Men jeg ville da have forventet at høre om det.Retsagen mod Marcel Lychau Hansen er sat til at begynde 2. november. I alt står han tiltalt for to drab og otte sexforbrydelser.

Andre læser også