En 37-årig dansk kvinde blev bortført under en ferietur i Thailand. Men hun har det godt. Forbryderne (th.) er i Politiets varetægt.
En 37-årig dansk kvinde blev bortført under en ferietur i Thailand. Men hun har det godt. Forbryderne (th.) er i Politiets varetægt. Foto: Politiet i Patong

For en 37-årig dansk kvinde endte en ferietur i Phuket i Thailand med et mareridt, da to røvere truede hende med kniv efter være kørt væk med hende på motorcykel. Hun blevet bortført af de  ro røvere, der kørte hende til et afsides sted og tvang hende til at udlevere en pung.

Efter røveriet stak de to mænd af, men kvinden kontaktede omgående politiet, der kørte til stedet, hvor røveriet var sket og anholdt den ene gerningsmand, Tahnuhong Thawiathoop. Han fortalte politiet, at den anden røver hed Tak Panmuang, og også han blev anholdt af politiet.

- Det er korrekt, at vi har assisteret den nævnte danske kvinde. Hun er ikke kommet noget til og har det godt, og hun rejser hjem til Danmark på søndag, siger Kenneth B. Karlsson, dansk konsul i Phuket, til bt.dk.

De to uheldige røvere har forklaret politiet, at kvinden frivilligt steg  op imellem de to mænd på motorcyklen. De havde mødt hende på en bar på Patong Beach.

De har også forklaret politiet, at de besluttede at søge i hver sin retning efter røveriet, da motorcyklen punkterede.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.