Endnu en person er sigtet i Se og Hør-sagen, hvor ugebladet er anklaget for at have overvåget kendte og kongeliges konti.

Det skriver dagbladet Politiken.

Københavns Vestegns Politi bekræfter over for BT, at der er blevet rejst sigtelse mod en tidligere redaktionschef på sladderbladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi den 18. juni sigtede og afhørte en redaktionschef fra Se og Hør. Jeg vil ikke ind i, hvordan han forholdt sig til sigtelsen, og hvad han sagde under afhøringen, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen, der ikke ønsker at kommentere, om det også har ransaget hos redaktionschefen

Ifølge BTs oplysninger er der tale om redaktionschef Kim Bretov, der har været redaktionschef og næstkommanderende på Se og Hør gennem en årrække. Han sad blandt andet under de tidligere chefredaktører Henrik Qvortrup, Per Ingdal og Kim Henningsen, der ligeledes alle er sigtet i sagen.

BT har i adskillige artikler beskrevet, hvordan bl.a. Kim Bretov har modtaget flere mail om 'tys-tys' kilden. Her efterlyser journalist Kasper Kopping, der var en af journalisterne, der 'førte' 'tys-tys' kilden, at kollegerne på Se og Hør melder ind med navne på kendte, som Se og Hør kunne overvåge.

Det var bl.a. en mail 2010, der fik Se og Hørs nuværende chefredaktør, Niels Pinborg, til 30.april at hjemsende syv ansatte, herunder Kim Bretov, indtil det blev afklaret, hvad deres rolle i sagen havde været. To ansatte på Billed-Bladet, der tidligere har været på Se og Hør, blev også hjemsendt.

Per Ingdal, der i fredags sagde op som udgiverdirektør i Aller Media, fortalte forleden til Politiken, at Kim Bretov underskrev alle bilag på se og Hør, formentlig også til 'tys-tys' kilden, mens Per Ingdal var konstitueret ansvarshavende chefredaktør fra november 2008 til juni 2009.

Efter politiet 18.juni sigtede Kim Bretov, er det samlede antal sigtelser i Se og Hør-sagen nu oppe på syv. Det være sig de to journalister, der havde kontaktet til 'tys-tys' kilden, Kasper Kopping og Ken B Rasmussen, tidligere chefredaktører, Henrik Qvortrup og Kim Henningsen, tidligere udgiverdirektør Per Ingdal samt Aller Media som virksomhed.

Bent Isager-Nielsen understreger dog, at der vil komme flere sigtelser i sagen:

- Vi vil komme til at sigte flere i sagen. Hvem og hvornår kan jeg ikke sige noget om, men vi arbejder os fremad ud fra en plan. Vi er dog langt fra færdige med efterforskningen, og vi er slet ikke der, at anklagemyndigheden skal til at vudere eventuelle tiltalespørgsmål, siger bent Isager-Nielsen, der ikke tør spå om, hvornår politiets efterforskning er færdig.

Kim Bretov har, siden sagen begyndte rulle, ikke ville udtale sig. BT har onsdag forgæves forsøgt at få en kommentar fra Kim Bretov