Claudio blev kun 13 år gammel. Alligevel oplevede han at miste både sin mor og far, før han selv alt for tidligt måtte lade livet.

Han blev på tragisk vis af sin egen ven.

- Han var en venlig og glad ung dreng. Men han har ikke haft et nemt liv. Han mistede først sin far og så sin mor. Og så boede han på ungdomscenteret som forældreløs. Men sidst jeg så ham, virkede han som om, han endelig var ved at blive glad igen, siger værtshusejeren Morten Latter, der kendte Claudio og hans mor Susanna godt.

Claudios mor, Susanna, arbejdede i Mortens værtshus i Gråsten. Men for tre år siden døde hun pludseligt.

- Jeg havde Susanna til at arbejde her. Det betød også, at Claudio tit kom forbi for at tale med mig og stamgæsterne. Så fik han en sodavand og sludrede lidt med os alle sammen. Men da hans mor døde af en blodprop, så jeg ikke så meget til ham mere, siger Morten Latter, der ejer Center Pubben i Gråsten. 

Til sidst stoppede Claudio helt med at besøge værtshuset.

Først sidste lørdag kom den 13-årige dreng igen forbi. Han ville stolt fremvise sin nye kæreste.

- Han kom ind forbi for at vise hende frem. Han var virkelig stolt. Og han virkede rigtig glad. Han sagde også, at det gik godt for ham. At alting var godt. Så fik han en sodavand sammen med kæresten. Han spurgte om mit telefonnummer, så vi i fremtiden ville kunne snakke sammen. Men det bliver det jo så ikke til..., siger Morten.

Det var Claudios egen ven, der førte en kniv ind i brystet på ham onsdag aften uden for det ungdomscenter, hvor Claudio var døgnanbragt i Sønderborg. Det var hans nye kæreste, de to venner skændtes over.