Det var tydeligvis ikke nogen rar oplevelse for den 14 måneder gamle bortførte dreng at vågne op, uden at mor kom og hentede ham.

Han blev bortført fra en åben gård i Ourøgade 38 på Østerbro i København omkring kl. 14 søndag eftermiddag mindre end tyve minutter efter, at hans mor havde stillet ham ned for at sove, som så mange andre mødre gør det på det børnevenlige Østerbro.

Mere end en time senere blev han fundet i en port omkring 100 meter væk.

- Han er uskadt. Men han var ikke glad. Han savnede sin mor, fortæller den centrale vagtleder i Københavns Politi, Danni Riese til bt.dk.

Politiet var massivt til stede på Ourøgade, da de fik alarmopkaldet fra de skrækslagne forældre, men nu har de droslet lidt ned, efter drengen er fundet i god behold.

De har dog sikret tekniske spor i form af fingeraftryk på barnevognen, ligesom de runderet med hunde og laver forhøringer i området for at danne et billede af, hvad der præcist er sket.

- Det er sket på et heldigt tidspunkt, søndag eftermiddag, hvor der er rigtig mange hjemme. Og der er mange, der har henvendt sig og har fortalt, at de har set barnevognen stå. Vi vil bare også gerne høre fra nogen, der har set barnevognen køre, siger den centrale vagtleder. 


har nu sikre