Politiet er nu ved at fjerne afspærringen på Købehavns Rådhusplads, da den såkaldte Rullemarie ikke fandt noget i den mystiske kuffert, der blev fundet ud for Københavns Byret, erfarer BTs udsendte på stedet.

EOD havde en bomberobot eller en såkaldt 'Rullemarie' med, der tog et røntgenbillede af kufferten, for at undersøge, om det var en bombe. Men kufferten var tom, erfarer bt.dk.

Politiet fik anmeldelsen af den mistænkelige kuffert klokken 16.12, og det giver en del problemer at afspærre en så central del af København.

- Strøget er jo meget trafikkeret, så det giver nogle tekniske problemer, så det er vigtigt at folk på stedet følger politiets anvisninger, siger vagtchefen.

Politiet tog situationen meget alvorligt, og hele Rådhuspladsen var spærret af. Ikke engang pressen måtte komme inden for afspærringen, og politiet var massivt tilstede.

Politikerne og medarbejderne på Københavns Rådhus kan ikke komme ud af indgangen til Rådhuspladsen. Trafikken ned ad H.C. Andersens Boulevard blev ikke generet. Busterminalen på pladsen var også spærret af.

Medarbejderne i butikkerne på Strøget blev evakueret helt ned til Kattesundet ifølge politiet på stedet.