Anni Fønsby (nu Brinch, red.) skal to år i fængsel i forbindelse med rufferisagen mod hende. Det er netop afgjort ved Retten i Odense.

Den tidligere nøgenmodel og realitykendis Anni Fønsby havde ellers erklæret sig uskyldig i rufferi-anklagerne. Sagens anklager krævede imidlertid 37-årige Fønsby mindst tre år i fængsel.

Ifølge sagens anklageskrift har 37-årige Fønsby sammen med veninden Soffi Louisa Larsen drevet otte bordeller landet over. En forretning som skulle have sikret duoen en fortjeneste på knap 12 millioner kroner.

I løbet af retssagen har Anni Fønsby forsvaret sig med, at hun intet havde med driften af bordellerne at gøre, men udelukkende lånte penge til Soffi Louisa Larsen, så hun kunne drive dem. Samtidig har hun fastholdt, at Skat gav grønt lys til forretningsmodellen.

Sagen begyndte for alvor i januar sidste år, hvor netop Skat fik mistanke til, at Anni Fønsby havde gang i omfattende bordeldrift. Det fik politiet til at iværksætte aflyninger af blandt andet Fønsby.

I forbindelse med retssagen har en række af de i alt 230 timers mobilaflytninger afdækket, hvordan bordellerne blandt andet udbetalte beskyttelsespenge til Hells Angels. Nøjagtig som aflyningerne afslørede Anni Fønsbys tiltagende frustrationer over ikke at få tilbagebetalt de penge, hun havde lånt til Soffi Louisa Larsen. En gæld som Soffi Louisa Larsen i perioder så sig ude af stand til at afdrage på, fordi finanskrisen angiveligt fik kunderne til at blive væk.

Anni Fønsby blev allerede i 2005 idømt en betinget dom for bordeldrift.

Også Soffi Louisa Larsen modtog i dag sin dom i sagen, som for rufferianklagens vedkommende endte med halvandet års fængsel. Soffi Louisa Larsen er desuden anklaget for ulovlig våbenbesiddelse.