Anni Fønsby drev ifølge hende selv sine sexklinikker med hjertet. Det forklarede hun torsdag i Retten i Odense, hvor hun netop nu afgiver forklaring i rufferisagen mod hende.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Branchen for sexklinikker har en helt særlig plads i Anni Fønsbys hjerte. Ifølge den tidligere nøgenmodel var det da også de kummerlige forhold i branchen, som i sin tid fik hende til at kaste sig ind i branchen.

- Der var nogle rigtig grimme bagmænd bag. Nogle af pigerne havde kun en madras. Jeg sagde så dengang: Jeg kan lave et rigtig dejligt sted for pigerne, forklarede Anni Fønsby for kort tid siden i Retten i Odense.

Ifølge sagens anklager har Anni Fønsby tjent 8,1 mio. kr. på syv forskellige sexklinikker. Anni Fønsby gjorde sig dog ingen illusioner om, at hun ene kvinde kunne ændre på vilkårene for samtlige aktører i prostitutionsmiljøet.

FØLG B.T.'S LIVE-OPDATERINGER FRA RETTEN HER- Jeg kan ikke ændre på branchen. Men jeg elsker branchen, og jeg synes det er rart, at have et sted med ordentlige forhold. Uden grimme bagmænd, som Anni Fønsby ifølge eb.dk udtrykte det.

Helt sige sig fri for de 'grimme bagmænd' kan Anni Fønsby dog ikke. Så sent som i tirsdags afslørede en afspillet telefonaflytning, at Anni Fønsby - frivilligt eller ej - tilsyneladende benyttede sig af rockerklubben Hells Angels, som hun udbetalte beskyttelsespenge til.

I en samtale med veninden og samarbejdspartneren Soffi Lousia Larsen, udtrykte Anni Fønsby sin pengenød på følgende måde:

- Vi har jo ikke engang nok til at betale HA'erne.