Anni Fønsby betalte angiveligt penge til Hells Angels i forbindelse med sin bordeldrift. Det afslører en aflytning af Fønsbys telefon, som tirsdag formiddag blev afspillet i Retten i Odense.

I går bekræftede Anni Fønsbys veninde og samarbejdspartner, Soffi Louisa Larsen, at de to blev afkrævet betaling for beskyttelse i forbindelse med driften af en stribe bordeller. Dog turde hun ikke sætte navn på, hvem der krævede beskyttelsespengene.

Her til formiddag har en afspillet aflytning af Anni Fønsbys telefon dog afsløret, hvem den unavngivne modtager af beskyttelsespengene kan være: Rockergruppen Hells Angels.

Det var i forbindelse med efterforskningen af den verserende rufferisag mod Anni Fønsby og Soffi Luisa Larsen, at de to kvinders telefoner i en periode i 2009 blev aflyttet. I den afspillede samtale mellem netop de to, diskuteres problemerne med manglende indtægter på bordellerne. På et tidspunkt i samtalen påpeger Anni Fønsby et væsentligt problem med de manglende penge i kassen.

- Vi har jo ikke engang nok til at betale HA'erne, siger hun.

Mandag understregede Soffi Louisa Larsen, at betaling for beskyttelse på bordellerne ingenlunde sker for sjov.

- Jeg tør ikke sige, hvem jeg betaler beskyttelsespenge til. Men det er penge, man betaler med armen omme på ryggen, forklarede veninden.

Samtidig fortalte Soffi Louisa Larsen, at hun tidligere havde været ude for, at en klinik var blevet brændt af, fordi der ikke var betalt beskyttelsespenge.