Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I over 23 år har manden ifølge anklageskriftet misbrugt ni børn seksuelt, skriver DR Nyheder.

Manden er i alt sigtet for 28 forhold inden for sædelighedskriminalitet. Det har Statsadvokaturen for Fyn, Syd- og Sønderjylland oplyst til DR Nyheder.

Det første overgreb foregik ifølge anklageskriftet i 1987. De sidste er sket i 2010.
Ifølge DR Nyheder blev manden anholdt den 4. oktober 2010, og siden har han været varetægtsfængslet. Altså mere end et år.

- Sagen begyndte for os, da vi fik en anmeldelse fra en af de forurettede. Og så viste det sig jo ganske hurtigt, at der var nogle ting i sagen, der var helt forkerte, siger efterforskningsleder Bent Thuesen til bt.dk.

Politiet har i løbet af efterforskningen talt med samtlige ni forurettede.

- Vi synes, at vi har et meget sikkert grundlag for varetægtsfængslingen.

Den første række overgreb fandt sted fra 1987 til 1992 i Taastrup. Her var offeret allerhøjst 4 år, da det første overgreb skete.

Præcis hvad, den nu 40-årige mand har udsat sine små ofre for, vil Bent Thuesen ikke ud med i detaljer. Men han afslører dog, at det hovedsagligt drejer sig om 'anden kønslig omgang' end samleje.

Siden 1992 har manden begået overgreb i Greve, Hvidovre og senest Esbjerg, hvor han også bor.

Overgreb i svømmehal

Ifølge anklageskriftet misbrugte den 40-årige mand i sommeren 2010 en på det tidspunkt 11-årig pige på Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Han tog hende op på sit skød og viste hende sit lem, skriver tv2.dk.

Ved et andet tilfælde havde manden en pige på sit skød, som han befamlede uden på badedragten. Det skete i et spabad i 2010 i samme svømmehal.

Samme sted stak han ifølge anklageskrifte sine fingre op i kønsdelene på en 11-årig pige.

Sagen mod den pædofilisigtede mand begynder i retten i Esbjerg 25. oktober, og der forventes at falde dom den 17. november.Artiklen opdateres......

Andre læser også