Lyt til artiklen

Tre personer - heriblandt et barn på knap to år - blev alvorligt kvæstet, da de mandag eftermiddag kort før klokken 16.30 kørte ind i broklappen på Vildsundbroen ved Sundby.

Det oplyser vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen. De tre personer befandt sig alle i den forulykkede bil, og der var ikke andre bilister involveret i uheldet.

Ifølge Henrik Nielsen et de kvæstede en lille dreng, der fylder to år i næste uge og drengens bedsteforældre. Ulykkes-bilen kom kørende fra Thisted-siden, hvor en lang række biler holdt i kø, fordi broen var oppe.

»Af uvisse årsager kører bilen uden om rækken af holdende biler og direkte ind i broklappen. Det er på den side af broen, hvor broklappen er hængslet. Når broen lukker op, så bliver der en kant, og den kant kører han ind i, så det svarer til at kører ind i en mur. Havde broen været lidt længere nede, var han måske kørt over kanten og op på broklappen. Men han rammer kanten og stopper brat der,« siger Henrik Nielsen.

Barnet og bedstefaderen er begge blevet overført til Aalborg Sygehus. De er begge meget alvorligt kvæstet. Bedstemoderen er fortsat indlagt på Thisted Sygehus med kvæstelser.

Teknikere skal nu undersøge, om bilen havde tekniske problemer, der kan have forårsaget ulykken.

Færdselsuheldet betød, at broen var totalt spærret for trafik, men kort før klokken 18 er et spor nu igen farbart.

En knap to-årig dreng er afgået ved døden efter at have været involveret i en bilulykke ved Vildsundbroen.
En knap to-årig dreng er afgået ved døden efter at have været involveret i en bilulykke ved Vildsundbroen.
Vis mere

Vildsundbroen er en bueklapbro, der fører hovedvej 26 over Vilsund, Limfjorden mellem Mors og Thy.