En pyroman er på spil i den jyske by Aabenraa og måske slog han til igen lørdag eftermiddag for 11. gang på få måneder, da et kolonihavehus brændte ned til grunden på Rådmandsløkken.

Pyroman-brandene, der har hærget Aabenraa over de sidste måneder er hovedsagligt gået ud over kolonihavehuse i Haveforeningen Hjelmhaverne.

Lørdag skete det så igen - dog i anden del af byen. Omkring klokken 13 lørdag modtog politiet en anmeldelse om brand i et fritidshus af træ på 20 kvadratmeter, der udstyret med et dueslag. Der er tale om et kolonihavehus med udestue og tilstødende campingvogn.

- Da brandfolkene ankom til stedet var huset overtændt og nedbrændt. Det var ganske enkelt omsluttet af flammer, forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands politi Jan Stokholm Andersen til bt.dk.Vagtchefen maner dog til besindighed mellem at drage en sammenhæng mellem lørdagens brand

- Vi kan blot konstatere, at der har været en brand i et kolonihavehus. De andre brande har været i et andet kolonihaveområde, og de er sket om aften og om natten. Det er lige sket, og vi har endnu intet fingerpeg, at der skulle være en sammenhæng. Det er for tidligt i efterforskningen at sige, siger Jan Stokholm Andersen til bt.dk.I øjeblikket arbejder politiet på stedet med de tekniske undersøgelser og afhøringer af vidner. Der er ikke sket personskade ved branden.