I sæsonens sidste Formel 1-grandprix vandt Verstappen sin 15. sæsonsejr. Magnussen sluttede næstsidst.

Der har været både op- og nedture for Kevin Magnussen i danskerens comebacksæson i Formel 1, og søndag sluttede sæsonen med en nedtur.

I årets sidste løb i Abu Dhabi kørte danskeren sin Haas-racer ind som nummer 17. Dermed var han dårligst blandt dem, der overlevede alle 58 omgange.

Placeringen betyder, at Magnussen ikke hentede flere point til VM-stillingen. Derfor slutter han som nummer 13 i den samlede stilling.

Øverst slutter Max Verstappen, som også vandt søndagens løb i Abu Dhabi. Dermed har Red Bull-køreren vundet i alt 15 grandprixer i sæsonen. Det er rekordmange sejre i en Formel 1-sæson.

Verdensmesterskabet sikrede hollænderen sig allerede i første halvdel af oktober, da han vandt det japanske grandprix.

Det eneste rigtig spændende spørgsmål før søndagens grandprix var, om Charles Leclerc (Ferrari) eller Sergio Perez (Red Bull) skulle slutte på andenpladsen i VM-stillingen.

Inden løbet lå de to helt lige, men fordi Leclerc har flere førstepladser end Perez, lå monegaskeren forrest. Derfor skulle Perez slutte foran Leclerc søndag for at snuppe andenpladsen – og det lykkedes ikke.

Leclerc sluttede søndagens løb som nummer to, mens Perez måtte nøjes med tredjepladsen.

Ferrari sikrede sig samtidig andenpladsen i konstruktørmesterskabet, som Red Bull vandt. Mercedes snuppede tredjepladsen.

Kevin Magnussens Haas tog ottendepladsen. Holdet var ellers i fare for at rykke ned som nier, men holdt AlphaTauri bag sig. Det betyder, at der ruller flere præmiepenge ind på Haas' bankkonto, end hvis holdet var endt som nier.

Løbet var ganske udramatisk. Max Verstappen lagde sig i front fra første meter, og han så sig aldrig tilbage.

Kevin Magnussen startede som nummer 16, men dumpede hurtigt nedad i stillingen, da der ganske enkelt ikke var fart nok i bilen til at rykke op i stillingen.

Sebastian Vettel (Aston Martin), der tidligere har vundet verdensmesterskabet fire gange, sluttede sin Formel 1-karriere med en placering som nummer ti.

Du kan genopleve Kevin Magnussen og de andre Formel 1-stjerner køre ræs på Yas Marina-banen i LIVE-bloggen her: