Musikeren Leo Nielsen, den ene halvdel af duoen Sussi og Leo, har brækket hoften, efter han torsdag faldt ned fra en stige. Det oplyser Sussi Nielsen til Nordjyske.

»Leo faldt ned fra en stige og landede direkte på hoften. Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage af. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen,« siger Sussi Nielsen til mediet.

Efter faldet blev Leo Nielsen indlagt på Aalborg Universitetshospital, og ifølge nordjyske.dk skal han være blevet opereret nu. Sussi Nielsen fortæller videre, at hun vil hjælpe sin mand med genoptræningen.

»I går (fredag, red.) besøgte jeg ham på hospitalet, da var han noget dopet af smertestillende medicin. Men når først han er opereret, så er han normalt hurtigt healende, og jeg skal nok træne med ham, så snart han kommer hjem,« siger hun.

Ifølge Nordjyske.dk slipper duoen formentlig med at aflyse få job, da musiker-parret bortset fra søndag og mandag ikke skal spille koncerter før den 21. juli.