Facebook har fået ny favorit. En mand.

Den colombianske popdronning over dem alle, Shakira, var den første til at nå 100 millioner 'likes' på Facebook sidste sommer og har siden haft førertrøjen på som verdens mest fulgte på det sociale medie.

Men nu er hun blevet overhalet indenom.

Den nye konge på tronen per 14. marts er den 30-årige fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, fra Real Madrid. Han har i skrivende stund 107,112.186 (mere end 107 mio !) følgere.

Og der er da også flere millioner, der trykker 'like', og over 40.000, der kommenterer, når han poster et foto af sig selv fra bilen med teksten 'Back on track. On my way to the training' fra 9. marts.

Godt gået af Ronaldo, der oprettede sin profil i 2009.

Twitter-konge


Til sammenligning har den booty-rystende sangerinde lidt færre, men stadig imponerende 107,090,851 fans, der følger hendes gøren og laden på det sociale medie.

Den portugisiske superstar er desuden den sportsstjerne, der har flest Twitter-følgere, ligesom han er den atlet i verden, der først er nået over 100 mio. likes på Facebook.

Fodboldstjernens store rival, Lionel Messi, mangler en del følgere i popularitetskonkurrencen. Han har lidt mere end 86 mio. likes, mens David Beckham har lidt over 52 mio. følgere.