Chris Noth spiller rollen som Mr. Big i 'Sex and the City'. Men egentlig var det en helt anden mand, som instruktøren havde i tankerne, da han lavede serien.
Chris Noth spiller rollen som Mr. Big i 'Sex and the City'. Men egentlig var det en helt anden mand, som instruktøren havde i tankerne, da han lavede serien. Foto: VINCE BUCCI

I serien ’Sex and the City’ spiller Chris Noth over for Sarah Jessica Parker. Men det var faktisk slet ikke meningen. Rollen som den charmerende Mr. Big var tiltænkt en hel anden.

Det afslører instruktøren Darren Starr til Entertainment weekly.

Darren Starr havde oprindeligt forestillet sig, at hovedpersonen Carrie Bradshaws store kærlighed Mr. Big skulle spilles af skuespilleren Alec Baldwin. Men da han mødte Chris Noth ændrede han mening. Alec Baldwin var efter Darren Starrs udsagn ’helt perfekt’.

»Jeg kan huske, første gang vi gennemgik manuskriptet sammen. Han var så god. Jeg siger ikke, at Chris er helt præcis ligesom Mr. Big i virkeligheden, men han tog en stor del af sin personlighed med sig ind i rollen,« siger instruktøren Darren Starrs til Entertainment weekly.

Artiklen fortsætter under billederne

Chris Noth spiller Mr. Big i 'Sex and the City' - selvom det oprindeligt ikke var planen.

Instruktøren Darren Starr havde forestillet sig, at Alec Baldwin skulle spille Mr. Big.

Og Mr. Big-karakteren er ikke den eneste rolle i serien, som ikke bliver spillet af den skuespiller, som Darren Starrs havde i tankerne i første omgang.

Møbelsnedkeren Aidan Shaw, som også er kæreste med Carrie Bradshaws i løbet af serien, fik navnet ’Aidan’, fordi Darren Starss forestillede sig, at rollen skulle spilles af Aidan Quinn.

USA/SHOWEST

Aidan Quinn var dog ikke ledig, da afsnittene skulle indspilles, og så måtte instruktøren finde en ny mand til rollen. Valget faldt på John Corbett, men karakteren beholdt dog navnet ’Aidan’, som instruktøren var helt vild med.

Artiklen fortsætter under billederne

John Corbett som spiller møbelsnedkeren Aidan Shaw

Irske Aidan Quinn skulle oprindeligt have spillet møbelsnedkeren Aidan Shaw.


Serien ’Sex and the City’ sluttede i 2004. Efterfølgende er der blevet lavet to film, som har haft premiere i 2008 og 2010.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.