Efter næsten seks års pause fra Hollywood er Renée Zellweger tilbage i forrygende form i den nye Bridget Jones-film

De engelske medier kunne ikke få armene ned, da 47-årige Renee Zellweger igen stod i rampelyset. 12 år efter vi sidst så hende som Bridget Jones med mormortrusser, er hun tilbage i den tredje film om den kærligt håbløse singlepige Bridget Jones – nu med en baby i maven.Filmen ’Bridget Jones’ Baby’ havde premiere mandag, hvor Renée Zell-weger mødte op sammen med sin musiker-kæreste Doyle Bramhall II. Det skete med lyserødt tæppe på Leicester Square i London, hvor fans var stimlet sammen for at få et sjældent glimt af Hollywood-stjernen. Tilbage i 2010 besluttede Renée Zell-weger nemlig at forlade Hollywood for en stund og forsøge at finde noget normalitet i sin tilværelse. Hun har siden brugt tiden på at rejse og være ’under radaren’, som hun forklarer det til The Hollywood Reporter.

Nu er hun imidlertid tilbage og forklarede på et pressemøde mandag, at hun håber, hun er en lille smule mindre kedelig end før, nu hvor hun har brugt 25 år med kun at være skuespiller og lave film. Men hun vendte nu alligevel tilbage, fordi hun ’var nysgerrig og savnede det’, sagde hun ifølge People Magazine.

Rygter om operationer

Helt ude af rampelyset kunne Zell-weger dog ikke holde sig i alle seks år. I 2014 dukkede hun pludseligt op på den røde løber, da Elle Magazine’s Women in Hollywood Awards løb af stablen. Her begyndte rygterne om kosmetiske operationer at florere hos medierne, da hendes ansigt synede smallere, mens hendes markante øjne virkede mere åbne. Renée Zellweger undlod at kommentere rygterne, indtil få dage før premieren på ’Bridget Jones Baby’, hvor hun fortalte til Daily Mail:

»Jeg boede hos en ven i Los Angeles, der måneden før havde fået konstateret den neurologiske sygdom ALS. Jeg dukkede op på den røde løber, fordi min ven gerne ville have, jeg skulle deltage, så hun kunne gå med på den røde løber og bevise over for sig selv, at sygdommen ikke styrede hendes liv. Det var det, jeg tænkte på den dag. Jeg tænkte ikke over, hvad jeg lignede, eller hvad folk syntes. Jeg tænkte på min ven,« sagde biografaktuelle Zellweger.

’Bridget Jones’ Baby’ har dansk premiere den 15. september.