Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Reality-stjernen Kim Kardashian har ifølge gossip-sitet TMZ ansøgt om skilsmisse blot 72 dage efter, hun blev gift med Kris Humphries.

I Hollywood er alt til salg.

Og man må sige, at verdens højest betalte reality-stjerne Kim Kardashian, der er kendt for at være kendt, og for en ualmindelig fyldig popo, forstår at få det maksimale ud af sin muligvis flygtige berømmelse.

For to og en halv måned siden - sådan cirka - blev hun gift med NBA-monstret Kim Humphries ved et bryllup, der rummede det bedste, som glitterverdenen kan tilbyde.

LÆS OGSÅ: 

De to holdt de et bryllup, der var dyrt nok til at brødføde det halve Somalia - i hvert fald for en stund.

Samlet pris for brylluppet ligger et sted mellem 10 og 20 millioner dollar - cirka 100 millioner danske kroner.  .

Festen blev holdt i det mondæne Santa Barbara, ringene kostede 10 millioner kroner, og alene for bryllupskagen måtte Kim og Kris slippe den nette sum af 100.000 kroner.

Men måske hjælper det lidt på bryllupsbudgettet, at parret har solgt rettighederne til hele herligheden for omkring tre millioner danske kroner til den amerikanske underholdningskanal, E! Entertainment.

LÆS OGSÅ: Nu kan Kardashian så sælge rettighederne til dramaet om den forestående skilsmisse, få en ghostwriter til at skrive historien om den forfærdelige oplevelse. Få endnu en stund i et nyt realityshow.

Og så er regningen nok ved at være betalt, så hun kan gifte sig igen.

Andre læser også