Mascha Vang tog fejl af rød peber og chili og endte med at sende kæresten, Nicolas Kiesa, til lægen med nældefeber.

Den blonde model ville imponere sin kæreste i køkkenet, efter hun havde startet optagelserne til en ny sæson af mad-programmet 'Masterchef', der bliver vist på TV3.

Under optagelserne lavede hun en spaghetti-ret sammen med bokseren Rudy Markussen, der gav Mascha Vang en del tips til at forbedre retten. 'Der skal masser af krydderier i.'

LÆS OGSÅ:


Da Mascha Vang går i køkkenet vælger radioværten at smide 'virkelig, virkelig meget hvidløg og løg i'. Tænker at nu skal det smage af noget!

Derfor hiver Mascha Vang en masse krydderier i retten uden helt at tjekke, hvad det egentlig er, hun putter i. Det, hun tror, er rød peber, viser sig at være chili.  

- Smager på den, og nærmest skriger af smerte! CHILI. Det var chili, og ikke rød peber, skriver hun på sin blog på Msn Starlounge. 

Selvom maden er rygende stærk, viser Mascha Vangs kæreste, Nicolas Kiesa, sig fra den gode side og bider smerten i sig med litervise af vand, selvom mandens ansigt er drivvådt på grund af de store mængder chili i maden, beretter Mascha Vang.

LÆS OGSÅ
:

Da Mascha Vangs mor senere kigger forbi, begynder det at klø over alt på Kiesas krop.

- Der går faktisk ikke længe, før hans krop er dækket af store røde kløende plamager. Han har ikke indtaget andet end min mad. Super!, skriver hun. 

Dagen efter går Nicolas Kiesa til lægen, hvor han finder ud, at han har fået nældefeber som en allergisk reaktion på chilien.