Sangeren og kunstneren Lars H.U.G. siger nu farvel til sin lejlighed i den københavnske velhaverforstad Hellerup efter syv års ejerskab.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den 57-årige tidligere Kliché-forsanger har - ligesom et væld af andre danskere - valgt at vente til efter sommerferien med at sætte sin bolig til salg på det stivfrosne marked, og håbet er nu, at en køber vil være villig til at betale prisen på 3.245.000 kr. for herligheden. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Lejligheden, som Lars H.U.G. købte i 2004 for 3.3 mio. kr., kan blandt andet byde på altan med udsigt til Øresund, stor opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet med spiseplads og et touch af “new yorker-stil”, som mægleren skriver.

Boligen ligger i hjertet af det gamle Hellerup og er dermed både tæt på butikker, restaurationer og havet.

Billig

Med en udbudskvadratmeterpris på 30.900 kr. ligger lejligheden i den billige ende i forhold til andre lignende boliger i området, og måske kan Lars H.U.G. ende med at at få mere for lejligheden, end han regner med.

Den seneste statistik fra Boliga viser nemlig, at Hellerups lejlighedssælgere var dem, der fik flest penge pr. kvadratmeter i andet kvartal 2011 med gennemsnitligt 32.300 kr.

Lars Hugh Uno Grammy, som han formelt hedder, har ikke udgivet et album siden 2003, men er lige nu aktuel med singlen “Sommersyner”, der også er at finde på hans kommende album med titlen “Hvis Du Ved, Hvad Du Vil, Så Er Der Ingen Grund Til At Gøre Det”.

Se Lars H.U.G’s lejlighed her.