I april måned afslørede Julie Berthelsen, at hun var gravid med sit andet barn. Og nu er det også helt tydeligt, at der ikke er mange uger tilbage til den 36-årige sangerindes terminsdato.

Det viser et billede, som Julie Berthelsen selv har lagt op på Facebook.

»Åååååååh yikes! 5-6 uger tilbage og jeg plus mave plus baby bliver større og større. Det' sørme tungt efterhånden. Også vand i kroppen melder sin ankomst hist og her.  Pheeeew!! Ser frem til at hun er ude og jeg er mobil igen,« skriver Julie Berthelsen til billedet.

Læs også:

Den 36-årige sangerinde venter barn med sin kæreste, den 29-årige håndboldspiller Minik Dahl Høegh. Da parret i april måned offentliggjorde graviditeten, var det deres tre år gamle søn Casper Naroq, der fik æren af at afsløre den glædelige nyhed.

I en video lagt op på Facebook peger sønnen på sin mors mave, og da Minik Dahl Høegh spørger sin søn, hvad han skal være, svarer han stolt »Storebror.« Se videoen her:

Læs også:

Julie Berthelsen blev landskendt, da hun i 2002 deltog i TV2s talentkonkurrence Popstart. Herefter slog hun igennem med 'Every Little Part of Me' i 2003 fra debutalbummet 'Home,' der solgte 90.000 eksemplarer.