Jamie Olivers kone, Jools Oliver, har tidligere åbnet op om, at hun har haft ufrivillige aborter.

Nu mindes den britiske designer de fem ufødte børn, hun mistede.

Hun og ægtemanden, den verdensberømte kok Jamie Oliver, kunne torsdag fejre deres 20. bryllupsdag.

I den forbindelse tog Jools Oliver sig tiden til at mindes de 'stjerner på himlen', som parret ikke nåede at møde.

Børn og ernæring er noget, der ligger kendiskokken Jamie Oliver meget på sinde, og her sidder han med tidligere engelske premierminister, Tony Blair, der lover ham flere penge til ordentlige madordninger i skolerne. Mødet fandt sted i 2005.
Børn og ernæring er noget, der ligger kendiskokken Jamie Oliver meget på sinde, og her sidder han med tidligere engelske premierminister, Tony Blair, der lover ham flere penge til ordentlige madordninger i skolerne. Mødet fandt sted i 2005. Foto: RUSSELL BOYCE
Vis mere

»20 år har vi været gift i dag. 20 spændende, lykkelige, sjove og vidunderlige år har jeg været gift med min bedste ven,' lyder det indledningsvist i opslaget.

'Ja, jeg driver dig til vanvid, og du fortjener sikkert en medalje eller lignende, men at være sammen med dig føles som at være hjemme (og du ved, hvor meget jeg elsker at være hjemme). Jeg værdsætter de daglige beskeder, du sender, du er romantisk og konstant positiv, sjov og en dedikeret, klog far,' fortsætter hun, inden hun nævner parrets børn.

'Vi har lavet fem fantastiske børn og mistet vores fem små stjerner på himlen. Tak, fordi du elsker mig, som du gør. Vi gjorde det, og nu skal vi mod det næste kapitel.'

Sammen med opslaget, hvor 45-årige Jools Oliver mindes både de gode og svære stunder, har hun lagt en video fra dengang parret blev gift i 2000.

Kendissen, som altså i dag er mor til fem, fortalte tilbage i april, at hun stadig ønskede at få flere børn. Det udtalte hun i Fitness-podcasten 'The red room'.

»Jeg vil gerne fortsætte, indtil jeg ikke kan mere. Jeg vil sikkert tænke på at stoppe med at ville have flere børn, når jeg er omkring de 47 år.«

Jools Oliver har tidligere fortalt, at når man er udsat for en ufrivillig abort, så sætter det en skræk i livet på en.

»Jeg havde en ufrivillig abort, da jeg var tre måneder henne, og det gør én så nervøs, når man er gravid igen,« lød det i et interview med den engelske avis The Daily Mail.

Parret har sammen børnene, datteren Poppy på 18 år, datteren Daisy på 17 år, datteren Petal på 11 år, sønnen Buddy på ni år og sønnen River på tre år.

Jamie Oliver, der ligesom sin kone er 45 år, har lavet flere opskrifter inspireret af sine børn, og han markerer også tydeligt, at hans afkom betyder meget, da han betegner sig selv som 'kok og far' på Instagram.