Fredag og lørdag vil Odense være ramt af Rammstein-feber, når det kendte rockband skal spille på Odense Dyreskueplads.

Men man skal passe på med at lade sig smitte af denne feber, hvis man er en ung kvinde, lyder anklagerne fra en fan, der påstår, at bandet har drugget hende i forbindelse med en fest før deres koncert.

Rygterne begyndte at florere tirsdag i sidste uge, da en kvinde, Shelby Lynn, lagde et billede op af et stort blåt mærke i en Reddit-gruppe med teksten 'Spiked, ingen idé om, hvornår dette sket.' 

Det er Loudwire, der bringer historien på baggrund af en række tweets fra Shelby Lynn.

Shelby Lynn har i en række tweets forklaret, hvordan hun blev inviteret til en eksklusiv fest med bandet, hvor hun sammen med andre kvinder blev instrueret i at drikke alkohol og efterlade mobiltelefoner på bordet.

Efterfølgende blev hun og nogle af de andre kvinder inviteret til at møde forsangeren i bandet, Till Lindemann, som tilbød dem shots, fortæller Shelby Linn.

Herefter har Shelby Lynn kun vage minder om, hvad der er sket.

Hun husker, at hun afviste Till Lindemanns tilbud om sex, og at han reagerede negativt på afvisningen. Men hun understreger, at hun ikke er blevet seksuelt misbrugt af sangeren.

I stedet langer hun ud efter bandet, som hun anklager for at have puttet noget i hendes drink.

'Da morgenen kommer, begynder jeg at få det skidt. Jeg ryster uafbrudt. Jeg kan ikke engang bevæge mig fra min seng uden at falde sammen. Jeg kaster op, har diarré og har koldsved,' skriver Shelby Lynn i et Twitter-opslag.

Hun opfordrer samtidig danske koncertfans til at passe på og deler nødkontaktoplysninger på politi og koncertarrangører.

De mange beskyldninger har nu fået bandet til at kommentere med et officielt udsagn, hvori de afviser alle anklager.

'Med hensyn til de påstande, der cirkulerer på internettet om bandet, kan vi udelukke muligheden for, at det, der hævdes, fandt sted i vores miljø,' skriver Rammstein på Twitter.

I den forbindelse oplyser bandet også, at der ikke er igangsat nogen officielle undersøgelser af sagen med Shelby Lynn.

Det er ikke første gang Rammstein er i vælten på sociale medier. For flere kvinder anklager forsanger Till Lindemann for at have rekrutteret kvinder til at have sex med ham.

Herunder mener to kvinder, at de ikke har givet samtykke til akten. Disse påstande har Rammstein ikke svaret på.