Den danske stjerne-stuespiller Connie Nielsen er en af de mange tusinde mennesker, der er blevet ramt af det it-nedbrud, som lørdag tvang flyselskabet British Airways til at aflyse samtlige afgange fra de to store London-lufthavne Gatwick og Heathrow.

Connie Nielsen, der er aktuel i den nye Wonder Woman-film, skulle være landet i København lørdag fra London, men måtte ufrivilligt tage en overnatning i den engelske hovedstad.

Det bekræfter Pernille Gregersen, pressechef for Warner Bros.

Skuespillerinden Connie Nielsen. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Skuespillerinden Connie Nielsen. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP Foto: Frederick M. Brown
Vis mere

»Det er udramatisk. Hun strandede ligesom tusinder af andre i lufthavnen. Hun kom fra Los Angeles og blev informeret, da hun landede i London om at British Airways havde indstillet al flyvning,« siger hun.

British Airways aflyste lørdag alle flyafgange fra lufthavnene Heathrow og Gatwick i London på grund af et nedbrud i flyselskabets it-systemer. I første omgang gik der forlydender om, at de var blevet ramt af et cyberangreb, men i stedet var det et strømsvigt, der forhindrede tusindvis af personer verden over i at rejse. Søndag fik British Airways omsider bugt med fejlen og kunne genoptage flyvningen.

Pernille Gregersen oplyser, at Connie Nielsen trods forsinkelsen søndag aften vil være på den røde løber, når der er gallapremiere på filmen, hvor hun spiller rollen som Wonder Womans mor, dronning Hippolyta. Hun lander således i København søndag eftermiddag.

»Hun har har det godt, og hun glæder sig rigtig meget til i aften,« siger Pernille Gregersen.

Skuespillerinden Connie Nielsen fylder 50 år d. 3. juli. Arkivfoto: Actress Connie Nielsen arrives for the annual White House Correspondents' Association dinner in Washington April 25, 2015. REUTERS/Jonathan Ernst
Skuespillerinden Connie Nielsen fylder 50 år d. 3. juli. Arkivfoto: Actress Connie Nielsen arrives for the annual White House Correspondents' Association dinner in Washington April 25, 2015. REUTERS/Jonathan Ernst Foto: JONATHAN ERNST
Vis mere