En glad Britney er endelig sluppet af med sin fortid, efter man i retten afviste sagen fra Sam Lutfi, der havde sagsøgt hende for at have hyret og fyret ham som manager under hendes store nedtur.
En glad Britney er endelig sluppet af med sin fortid, efter man i retten afviste sagen fra Sam Lutfi, der havde sagsøgt hende for at have hyret og fyret ham som manager under hendes store nedtur. Foto: JASON REDMOND

Langt om længe kan sangerinden Britney Spears lægge sin skandaleramte fortid bag sig. Torsdag blev der nemlig lagt låg på sagen, hvor Sam Lutfi anklagede hende og familien for at have fyret ham som manager.

Han havde sagsøgt familien, fordi han insisterede på, at Britney Spears før hendes psykiske nedbrud og senere indlæggelse havde ansat ham som manager. Han mener derfor, hun skylder ham en større sum penge. 

Familien har derimod afvist, at Britney på noget tidspunkt skulle have ansat ham, og i øvrigt blev der i den katastrofale periode, hvor sangerinden barberede håret af og fyldte sig med stoffer, slet ikke booket noget arbejde. Så Britney tjente altså¨ingen penge på nye projekter i den periode alligevel.

Udover anklagerne om mangel på løn fra sangerinden og X Factor værten har Sam Lutfi ligeledes sagsøgt faderen for at have slået ham, og moderen for at svine ham til i en bog i 2008.

Ingen af delene fik han dog medhold i. Retten i Los Angeles afviste nemlig sagen, efter den har været i gang i tre år, og Sam Lutfi under flere retsmøder har fortalt om Britneys stofmisbrug og psykiske problemer, skriver People Magazine. 

Sagen ender dog ikke helt her. De sidste ord man hørte fra Lutfi, før han forlod retten var nemlig, at han ville appellere.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.