Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Skuespilleren Thomas Bo Larsen havde ellers glædet sig til 'Vild med dans'. Men et forstuvet knæ satte en stopper for den populære skuespillers karriere som tv-danser

Nu er TV 2 klar med en erstatning.

Der er tale om en af Thomas Bo Larsens venner fra boksemiljøet. Den 48-årige skuespiller har interesseret sig for boksning, siden han var en knægt i Bagsværd. Larsen boksede en opvisningskamp så sent som i maj mod en lokal bokser i forbindelse med arrangementet 'Go nat Bagsværd'.

Derfor blev der allerede før aftenens afsløring tippet på, om det var Larsens gode ven, den tidligere bokser Paw Henriksen, der havde sagt ja til at træde ud på dansesko. 

Det er dog en anden hårdtslående ung mand, der skal overtager rollen som Mie Moltkes danskepartner, nemlig den unge bokser, 21-årige Anders Krogh Jørgensen fra Gladsaxe Bokseklub.

Det afslørede TV2 live på skærmen i Go' Aften Danmark torsdag.

Ifølge bt.dk's oplysninger har Thomas Bos afløser trænet med danseren Mie Moltke i et par dage.

- Vi har brugt de seneste par dage på at finde ud af, hvordan vi på bedste vis kunne løse den situation, at en af vores deltagere blev skadet, og vi synes, Thomas Bo Larsen er kommet op med en god utraditionel løsning, som vi glæder os til at kunne præsentere i Go’ aften Danmark kl. 18.25 i aften, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2.

Det har vakt stor opsigt i medierne, at Thomas Bo Larsen måtte trække sig fra 'Vild med dans'. Ikke mindst hos den detroniserede dansepartner, Mie Moltke.

- Jeg havde glædet mig helt vildt, så jeg er sindssyg ked af det - både på vegne af Thomas og programmet, men også på egne vegne, sagde hun forleden til bt.dk.

- Der er ikke noget at gøre ved det, for det er naturligvis vigtigst, at han (Thomas, red.) passer på sig selv. Jeg venter på, hvad de (TV2, red.) siger. Jeg ved ikke noget, men jeg er ansat af TV2, så hvis det skulle vise sig, at de kom med en anden, som jeg skulle danse med, så ville jeg da gøre det, sagde hun yderligere.

Andre læser også