Østre Gasværks tidligere gulddreng Jon Stephensen rettede heftig beskyldning mod Susanne Bier på radiokanalen 24syv tirsdag aften.

At Aveny T's direktør Jon Stephensen og den oscarvindende filminstruktør Susanne Bier, ikke ligefrem er faste bowlingmakkere, er ikke nogen nyhed.

Susanne Bier stod på ingen måde på Steffensens side, da han i november 2009 trods bragende succes blev fyret som direktør fra Østre Gasværk, fordi han havde fået kløerne i nogle royalties, som teatret mente, ikke tilhørte ham.

Hun klappede heller ikke ligefrem i hænderne, da Peter Aalbæk ansatte ham som ’omverdenschef’ på Zentropa.

Faktisk sørgede aktionæren Bier for, at ansættelsen holdt i præcis ni timer, før Jon Stephensen igen var arbejdsløs.

Steffensen har flere gange raset mod Danmarks mest feterede filminstruktør, som han mener lægger hindringer i vejen for ham.

- Men det kapitel er læst og bogen er lukket, siger Jon Stephensen til bt.dk

Dog ikke mere, end at selv samme Jon Stephensen i går på Danmarks nye landsdækkende radiokanal, 24syv, beskyldte Susanne Bier for at have sendt anonyme mails til Ekstra Bladet med detaljer om hans meget kortvarige ansættelsesforhold på Zentropa.

- Der var kun tre mennesker, der kendte til indholdet af den aftale. Og jeg ved, at jeg ikke har sendt de mails til Ekstra Bladet. Jeg ved også, at Peter ikke har. Og så er der ikke så mange muligheder tilbage, forklarer Jon Stephensen udfaldet mod Bier til bt.dk.

- Men der er ikke længere noget udestående mellem mig og Bier. Jeg har ønsket hende tillykke med Oscaren.

- Men jeg har også lært, at man skal holde sine venner tæt til sig og sine fjender endnu tættere, siger han.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Susanne Bier.

Andre læser også