46-årige Shannon Doherty har i flere år kæmpet for livet. Nu deler hun endelig gode nyheder om sin kræftsygdom.

I halvfemserne havde hun en bærende rolle som karakteren Brenda Walsh i den efterhånden legendariske tv-serie 'Beverly Hills 90210'. Men de senere år har hun desværre primært været i medierne for kampen mod sin kræftsygdom, som hun åbent og ærligt har delt med sine mange fans verden over.

For siden Shannon Doherty i 2015 fik konstateret brystkræft, har det været småt med positive nyheder fra den 46-årige skuespiller. Men på sin Instragram-profil har den 46-årige stjerne omsider kunnet dele nogle rigtig gode nyheder med sine mere end 900.000 følgere.

'Øjeblikke. De sker. I dag var og er en stor dag,' skriver Shannen Doherty således på sin Instagram-profil, som naturligvis er ledsaget med et billede, som kan ses herunder.

For blot et halvt år siden fik Shannon Doherty fjernet sit ene bryst og modtog kemobehandling for sin sygdom. I dag kan hun så fortælle, at hun er i remission, hvilket betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke længere kan spores ondartede celler i hendes krop.

'Hvad betyder remission? Jeg hørte ordet og havde ingen ide om, hvordan jeg skulle reagere. Er det gode nyheder? Ja. Overvældende? Ja,' skriver Shannen Doherty på sin Instagram-profil.

Alligevel er den 46-årige skuespiller opmærksom på, at hun langt fra er i mål. For selvom det umiddelbart er fantastiske nyheder, hun har fået af lægerne, er Shannon Doherty yderst varsom med at tage noget som helst for givet.

'Som enhver med kræft inde på livet ved, så er de næste fem år altafgørende. Tilbagefald sker hele tiden. Mange af jer har netop delt sådan en historie med mig,' skriver skuespilleren.