Jannik Hansen blev den store i danskerduellen mod Mikkel Bødker, da Vancouver Cannucks natten til mandag mødte Phoenix Coyotes i NHL.

Vancouver vandt med 5-4 efter en scoring sat ind i forlænget spilletid. Hansen havde en stor del af sejren, da han kom på tavlen 11 minutter inde i første periode, hvor han bragte canadierne foran med 2-0.

Jannik Hansen modtog en tværpasning fra Ryan Kessler og smækkede sikkert pucken ind bag Mike Smith i Phoenix-målet. Med scoringen satte Hansen en stopper for 12 kampes måltørke i verdens bedste ishockeyliga.

Samme succes havde Mikkel Bødker ikke. Han var ikke involveret i nogen af Phoenix' mål, og han var samtidig på banen ved tre af modstanderens mål, hvilket giver minus tre i hans personlige statistik for kampen.

Sejren var vigtig for Vancouver i den samlede stilling og kampen om at komme i NHL-slutspillet. Resultatet betyder nemlig, at Cannucks holder sig foran Phoenix Coyotes i tabellen, hvor begge hold lige nu kæmper om en wildcard-plads til slutkampene.

Vancouver har fem point ned til Phoenix, der har spillet en kamp færre.

På trods af dansk scoring i nattens NHL-kampe, var manges øjne rettet mod New York, hvor New Jersey Devils og New York Rangers mødte hinanden. Kampen var endnu en i rækken af ishockeykampe, som blev rykket til et udendørs stadion, og kampen blev således spillet på Yankee Stadium i Bronx, hvor Baseball-holdet New York Yankee's normalt holder til.

50.000 var mødt op og kunne se Rangers vinde med 7-3.