Kasper Søndergaard er tvivlsom til Danmarks kommende OL-kvalifikationskampe i Herning.

Den 34-årige Skjern-spiller kom til skade under onsdagens ligakamp mod Nordsjælland Håndbold, og det vil måske allerede torsdag stå klart, hvorvidt han bliver i stand til at deltage for Danmark i de vigtige OL-kvalkampe til april.

»Jeg har vredet rundt på min fod på en eller anden mærkelig måde. Det gjorde meget ondt. Jeg skal have den røntgenfotograferet i aften, men jeg håber og tror på, det ikke er noget alvorligt,« sagde han til TV 2 efter Skjerns kamp.

»Jeg har slået mine ankler mange gange før. Min fornemmelse lige nu er ikke så god, men jeg kan nogenlunde støtte på den. Det gør bare ondt.«

Kasper Søndergaard måtte allerede tidligt i kampen udgå, og fra tilskuerrækkerne kunne han se resten af kampen, mens han spekulerede over sin nye situation.

»Det er træls at have sådan en fod lige nu. Jeg vil gerne hjælpe mit hold, og det kunne jeg ikke mere end et kvarter i dag. Og så vil jeg jo rigtig gerne med landsholdet her om en uges tid. Jeg vil også gerne spille et godt slutspil med Skjern, for det har vi brug for,« sagde Kasper Søndergaard der for nylig har meldt sig klar til at spille for landsholdet igen.

Kasper Søndergaard kunne ikke sige noget konkret om, hvorvidt hans deltagelse for Danamrk til april kommer i fare. Han vil først afvente resultatet af røntgenundersøgelsen, men højrebacken tror umiddelbart ikke, foden er brækket, idet han kan støtte på den.

OL-kvalifikationskampene spilles fra 8. til 10. april i Jyske Bank Boxen i Herning, og Danmarks modstandere bliver Norge, Kroatien og Bahrain.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her