Viborgs ellers så sejrsvante håndboldkvinder er kommet skidt ud af starthullerne i denne sæson, men tirsdag aften lignede det igen gamle dage, da holdet fra domkirkebyen slog Randers HK med 27-25 i pokalturneringens kvartfinale.

Efter at have fulgtes ad stort hele første halvleg, lykkedes det i starten af de sidste 30 minutter for gæster at lægge afstand til hjemmeholdet. Og mod slutningen af opgøret så det ud til at gå fuldstændig i opløsning fra Randers, der havde alvorlige problemer i begge ender af banen.

I de sidste par minutter lykkedes det hjemmeholdet at begrænse nederlaget og skabe lidt spænding. Men trods en flot slutspurt var det alligevel Viborg-spillerne, der kunne juble over en sjælden sejr samt avancement til semifinalen i pokalturneringen.

Viborg HK havde før opgøret kun hevet en sejr i land og roder rundt i bunden af ligaen. Randers HK er omvendt godt kørende i ligaen, hvor de fortsat er ubesejret og indtager en andenplads.

Også i Silkeborg var der opgør i pokalen, da Tvis-Holstebro let sikrede sig en plads i semifinalerne med en knusende sejr på hele 33-16 over Silkeborg-Voel.